Stjernesymbol i menu


Martinus Center Klint
 

– kursus, kultur og ferie i lyset af Martinus' verdensbillede

Du finder Martinus Center i et naturskønt og fredeligt område ved Kattegat, nær den lille by Klint vest for Nykøbing Sjælland.

Her grundlagde forfatteren Martinus i 1935 Danmarks første feriekoloni, Kosmos Feriekoloni. I 1946 ændrede Martinus navnet til Kosmos Ferieby, og endelig i 1977 kom centret til at hedde Martinus Center Klint – med tanke for stedets fremtidige rolle som åndeligt universitet og kulturcenter.

Du kan læse meget mere på Martinus Center Klints hjemmeside: www.martinuscenter.dk eller følge os på Facebook.

Martinus' verdensbillede
Martinus Center er i dag et stort og moderne ferie- og kursuscenter med undervisning i Martinus Kosmologi. Du kan deltage i kurser, høre foredrag og via selvstudier studere Martinus' verdensbillede.

En fredfyldt atmosfære
Samtidig er centret et kulturcenter og en fredelig oase for åndeligt søgende, hvor du kan blive inspireret af en lys og positiv stemning – præget af, at alle gerne vil bidrage til udviklingen af en ny human verdenskultur – i Martinus' ånd.

Den lyse stemning, den skønne natur og inspirationen fra Martinus. Der er mange grunde til at besøge Martinus Centret, og de fleste opdager, at der er endnu flere grunde til igen og igen at vende tilbage til denne lille plet i Odsherred, hvor Martinus' verdensbillede møder os i dejlige og frie omgivelser.

Også ferie og refugie
Foruden at deltage i undervisningen kan man nyde et refugie- eller ferieophold med ideelle betingelser for fordybelse i Martinus' verdensbillede, i livets store spørgsmål – eller måske bare nyde en tiltrængt pause fra hverdagen. Du kan leje et ældre, hyggeligt sommerhus, et værelse i en pavillon eller bo på centrets egen campingplads. Restaurant Terrassen byder på dejlig vegetarisk, økologisk mad, og i cafeen finder du varme og kolde drikke, is, snacks og meget andet.  Læs om refugie og ferie.

Grupper er velkomne i Klint
Hold jeres møde, samling eller konference her i Klint. Centeret rummer en lang række enkelt- og dobbeltværelser samt sommerhuse og campingplads. Vi kan desuden tilbyde møde- og konferencefaciliteter, ligesom der er mulighed for spisning i vores vegetarrestaurant . Læs mere her.