Stjernesymbol i menu


Kurser og foredrag
 

Som interesseret i Martinus Kosmologi har du rig mulighed for at uddybe din viden og forståelse af Martinus' analyser ved at deltage i kurser, studiegrupper og foredrag. Der holdes foredrag mange steder i Danmark, og Martinus Institut tilbyder et omfattende undervisningsprogram, som du kan læse mere om på disse sider.

Instituttets undervisning bygger på det livssyn og det verdensbillede, som Martinus har beskrevet i sit værk. Ved at deltage i undervisningen får du også lejlighed til at møde andre interesserede i den inspirerende og kærlige atmosfære, som kendetegner den nye humane verdenskultur.

Undervisningen finder sted på det internationale Martinus Center i Klint ved Nykøbing Sjælland og på Martinus Institut på Frederiksberg.

Foredrag og studiekredse uden for Martinus Institut

På privat initiativ arrangeres der desuden foredrag, seminarer og studiekredse mange steder i både ind- og udland, som du kan læse mere om på www.martinusguiden.dk

 

Læs eller download kursusprogram 2020 eller det gamle kursusprogram 2019 for Martinus Center Klint.

Få programmet tilsendt: info@martinus.dk

Undervisning på Martinus Center i Klint

Martinus Center ligger ud til Kattegat i et naturskønt og fredeligt område ved den lille by Klint vest for Nykøbing Sjælland, og er et ferie- og kursuscenter med et stort undervisningsprogram på alle niveauer i Martinus Kosmologi, og er samtidig en fredelig oase for alle åndeligt søgende mennesker.

Martinus Center Klint har sin egen hjemmeside med alle informationer om ophold, kurser og foredrag her:  MartinusCenter.dk

 

Læs eller download Martinus Instituts program 2019-2020.

Få programmet tilsendt: info@martinus.dk

Undervisning på Martinus Institut, Frederiksberg

Martinus Institut på Mariendalsvej 94-96, 2000 Frederiksberg rummer både kursuscenter og administration. Vi afholder i vinterhalvåret en række foredrag, seminarer og studiekredse, som henvender sig til både nye og erfarne studerende. Du finder Instituttets undervisningstilbud her.

Se en præsentation af Instituttet og dets opgaver, herunder kan du læse om de frivillige medarbejdere, som er en nødvendig forudsætning for at mange af vores aktiviteter overhovedet kan afvikles.


 

Et helt frit studium

Det er helt frit, hvordan du ønsker at tilegne dig Martinus' verdensbillede. Martinus opfordrede selv til, at man skal tage det med fra Kosmologien, som man kan bruge og lade resten ligge.

Der er altså ikke tale om en religion eller trosretning, og der er ikke på nogen måde tilknyttet særlige leve- eller kostregler eller andet du skal følge, for at kunne studere Kosmologien og lade dit liv inspirere heraf.

Alle – uanset baggrund og religiøs orientering – er velkomne på Martinus Institut og Martinus Center Klint.