Stjernesymbol i menu


Martinus Kosmologi

Et evigt verdensbillede

Martinus (1890-1981) har i sit omfattende værk Det Tredje Testamente beskrevet et logisk, sammenhængende verdensbillede, som viser at alle levende væsener indgår i et levende verdensalt og tager del i en stadig evolution mod højere livsformer. Vor tids store omvæltninger og kriser er udtryk for en verdenskulturs undergang og fødslen af et nyt humant verdenssamfund. Martinus’ værk udgør en åndelig viden­skab, som giver et optimistisk livssyn og inspirerer til tolerance, næste­kærlighed og et levende gudsforhold.  Læs mere...

Besøg onlinebiblioteket

I Instituttets webarkiv har du adgang til mange interessante oplysninger og databaser, der vedrører Martinus' sag og Det Tredje Testamente. Du kan bl.a. læse og søge i værket, søge i historiske breve og fotos, læse i ældre numre af Kosmos, og du kan søge information om udvalgte begivenheder i Martinus' liv og Sagens historie.

Det og meget mere finder du i onlinebiblioteket.

Til venstre: Stemningsbillede fra Villa Rosenberg, 1972

Det Tredje Testamente

Hovedværket består af Livets Bog i syv bind og som supplement hertil symbolbøgerne Det Evige Verdensbillede i seks bind. Hertil kommer en række andre bøger og et stort antal artikler og foredrag.

Martinus Institut

Martinus Institut har ansvaret for værkets udgivelse på alle sprog og tilbyder et omfattende kursus- og foredragsprogram. Der er ingen foreningsdannelse eller medlemskab knyttet til Martinus Kosmologi.

Lyt til Martinus


Udover sit store arbejde med at skrive bøger og artikler var Martinus en hyppig foredragsholder, og en del af disse foredrag er blevet optaget på bånd.

Optagelserne stammer fra perioden 1954-1980, og en stor del af dem ligger nu til online lytning her på hjemmesiden. God fornøjelse!

Lyt til Martinus online

Livestreaming

Foredrag på video

Symbolfilm

Symbolerne

Martinus har skabt en række kosmiske symboler, der med farver og figurer illustrerer livets evige, åndelige love og principper. Symbolerne og deres forklaring er udgivet i bogserien Det Evige Verdens­billede. Du kan se alle symbolerne her på hjemmesiden

Symbolerne er fysiske markeringer eller kendetegn for verdensaltets usynlige, bærende kosmiske principper og love.
(Det Evige Verdensbillede, bog 1, stk. B2)